PERSONAL BRANDING | SALES | MINDSET

Wie is jouw ideale klant?
Welk gevoel laat je achter bij je klant?

Waarin wil je een autoriteit in zijn?

Wat zijn jouw kernwaarden?

Welke merken bewonder je?

Welke kleuren ondersteunen jouw Brand?
Waarom je aan jouw
Personal Brand wilt werken!

- Je hebt grootse plannen met je bedrijf, maar weet niet precies waar te beginnen om naamsbekendheid te genereren.

- Je beseft dat je nu echt keuzes moet gaan maken waar het gaat om het bepalen van jouw doelgroep.

- Je hebt een verhaal maar je voelt te onzeker om het te delen.

- Je wilt je als ondernemer nog beter profileren en nu echt impact maken.

- Je wilt een uniek geluid laten horen, waardoor je jezelf wilt uitzonderen ten opzicht van de rest.

- Je wilt met meer zelfvertrouwens aan tafel zitten met de prospect.

- Je wilt jouw product of dienst effectiever presenteren.

- Je wilt jouw product of dienst niet op prijs, maar op waarde verkopen.

- Je wilt af van bepaalde overtuigingen die je tegenhouden om nu echt eens te ondernemen

- Je wilt ver gaan om positief in beeld te komen van jouw doelgroep.

- Je wilt werken aan een legacy.

Jörgen Power...Ik help ambitieuze ondernemers met een onbedaarlijke geldingsdrang de harten van hun doelgroep te veroveren door middel van het uitrollen van een eigenwijze Branding & Sales strategie, hetgeen moet resulteren in een slimme merkpositionering.

In een snel veranderende wereld weet ik precies wat er nodig is om met jouw merk boven het commerciele gekrakeel uit te komen en help ik je om op geheel authentieke wijze jouw doelgroep te inspireren, te motiveren en te activeren...
Wat wil je nu echt als ondernemer?


Het is zaak dat je met jouw totale merkindentiteit herkenbaarheid en een gevoel van vertrouwen kweekt

Als ondernemer heb je je zaken "goed op orde!"

Je bent goed in de het uitvoeren van jouw professie, je hebt de kennis en ervaring die nodig is om jouw klanten op een deskundige manier te helpen.

Je bent gecertificeerd en dus voldoe je ook nog eens aan de nodige kwaliteitseisen. En toch wil het maar niet echt vlotten met het binnenhalen van jouw gedroomde klanten.

Hoe kan dat?

Deskundigheid, het kunnen voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en het goed kunnen uitvoeren van jouw specialisme is in de huidige tijd bij lange na niet meer voldoende om jouw droomklanten naar je toe te trekken.

Tegenwoordig wordt er meer van professionals zoals jij gevraagt!
Je gaat nameijk dagelijks de competitie aan met professionals die ongeveer hetzelfde doen en
in dezelfde vijver vissen.

Om op te vallen is het dus een must om jezelf uitzonderen ten opzichte van de concurentie.

Door middel van een slimme Brandstrategie verhoog je jouw Business Appeal en zorg je ervoor dat je uniek en onderscheidend te werk gaat.

Maar wat is Branding nu pecies?

Een Brand is meer dan alleen een logo, een slogan en een mooie kleurenpalet.

Branding is een "Gut Feeling" die in het systeem van jouw doelgroep moeten bijven hangen en op het moment dat men op zoek is naar jouw specialisme, jij on top of mind bent van de personen.

Het is zaak dat je met jouw totale merkindentiteit herkenbaarheid en een gevoel van vertrouwen kweekt.

Freelancers, Solopreneurs
Entrepreneurs
, Managers & CEO's
Publieke Figuren


Branding
vs
Marketing

Marketing kan worden omschreven als een activiteit die een bedrijf onderneemt om zijn producten of diensten te promoten. 

Het primaire doel van marketing is om interesse te wekken voor het product of de dienst.

De marketingactiviteiten zijn een reeks handelingen die men verricht om de voordelen van een product of dienst middels diveser kanalen te communiceren met hun doelgroep.

Branding is een proces waarbij je werkt aan de definiëren van jouw merk.

Deze kenmerken ( Naam, Logo, Slogan, Kleuren, Waarden en nog veel meer) moeten een effect van directe herkenning bij jouw doelgroep sorteren en onderscheidende componenten herbergen die je uitzondert ten opzichte van jouw concurenten.

PERSONAL SALES...

Waarom Sales zo belangrijk is...

In de Sales Business draait het voor 80% om mindset en de resterende 20% kennis.

In de 10 jaren dat Jörgen Power Training & Coaching actief is, valt het elke keer weer op dat verkopers het maximale aan omzet willen genereren, maar het minimale aan pro-actieve verkoop realiseren.

Het verkopersvak krijgt bij menig ondernemers een nogal stiefmoederlijke behandeling met alle desastreuze gevolgen van dien.

Naar mijn idee gaan er te veel bedrijven op de fles voordat ze goed en wel zijn begonnen.

Dit is mede door een groot gebrek aan kennis, wilskracht en niet weten waar te beginnen op gebied van marktpenetratie, hetgeen ik als eeuwig zonde ervaar.

De unieke Sales Coaching van Jörgen Power Training & Coaching neemt de Sales Professionals mee in de wondere wereld van een Sales Lifestyle.

Sales is een vak!

De sales wereld is een zeer dynamische wereld die constant in beweging is.

Trends en methodieken zijn continu onderhevig aan veranderingen en uw organisatie zal daarin mee moeten gaan om de klant van morgen te interesseren in uw producten of diensten.

De hedendaagse klant verwacht geen product, hij/zij verwacht een oplossing.

In Sales draait het allemaal om impact maken en het beïnvloeden van uw doelgroep!


Vandaag de dag leven we in een kopersmarkt. Klanten zijn kritisch, kunnen kiezen uit vele aanbieders, gedragen zich veeleisend en verwachten kwaliteit in veel opzichten.

Temeer daar in de huidige economische laagconjunctuur men hun zuurverdiende geld op de juiste manier wil uitgeven.

Zeker wanneer de producten/diensten steeds meer op elkaar gaan lijken, worden de professionele en persoonlijke “klik” en ”samenwerking” tussen verkoper en koper een belangrijke voorwaarden voor het verkoopsucces.

De succesvolle Verkoper is dan ook in staat om snel en effectief het gedrag van de koper te herkennen en het eigen gedrag hier professioneel en persoonlijk op aan te passen.

Unleash Your
Personal Revolution!

Ik kom met de regelmaat van de klok mensen tegen die graag zouden willen “losbreken” van de status quo maar niet weten hoe en waar te beginnen.
Tel daarbij op angst en peer pressure en je hebt een perfect recept voor een gemiddeld bestaan.

Wil je nu eindelijk eens gaan groeien als professional en als mens? Wil je nu eindelijk eens afwijken van de gebaande paden en gaan werken aan een Business Mindset die niet onopgemerkt aan jouw doelgroep voorbij zal gaan?

Dan is de 180° Business Lifestyle de oplossing voor jou!

Als Coach help ik professionals op weg hun beoogde business successen te behalen en zich een andere Business Mindset aan te meten.

Vrijheid en gelukzaligheid is een groot goed waar ondernemers continu opzoek naar zijn.

Het 180° Business Lifestyle is een hands-on traject en is een mix van Sales, Personal Branding en Authentiek Leiderschap.

Tijdens deze intensieve reis gaan we opzoek naar jouw " WHY" en hoe daar ruchtbaarheid aan te geven.
Je word
t door Jörgen Power constant uitgedaagd om "Out Of The Box" te denken en te handelen.De METHODIEK

De afgelopen decennia is NLP uitgegroeid tot een waardevolle methode die wereldwijd wordt toegepast in het onderwijs, bedrijfsleven, coachingsessies en diverse therapievormen.

Je krijgt tijdens dit boeiend traject diverse tools aangereikt om het menselijk gedrag tijdens het sales-proces te analyseren en subtiel te beïnvloeden.
Veel Professionals zijn goed in staat om heel klinisch aan te geven wat een product/dienst kan en hoe het (bijvoorbeeld) wordt geïmplementeerd.

Het het zijn er maar weinigen die op zoek gaan naar de waarom (intrinsieke motivatie) van de klant en daarom kan ik stellen dat een groot deel van de salesgesprekken nutteloos zijn, ongeacht de uitkomst. En dat komt omdat veel verkopers niet beseffen hoe de mens informatie verwerkt.

En als er op dat moment werkelijk de behoefte is aan jouw product/dienst, dan zal de klant op dat moment overgaan tot aankoop. Ja je leest het goed: op dat moment.

Maar kiest hij/zij ook oprecht voor jouw?

Is de prospect ook werkelijk bereid om met jouw een lange zakelijk relatie aan te gaan, of ziet hij jouw als noodzakelijk kwaad die hij/zij er gratis bij krijgt met het product?

Ervaart de klant wel een emotionele klik met jou? En in hoeverre zal hij/zij zich comfortabel voelen om jou te bellen bij eventuele problemen? In hoeverre heeft dat invloed op de repeterende aankopen? Ben jij wel het aanbevelen waard?