Wie is Jörgen Power?

Jörgen Power is naast een Brand Innovator een veelgevraagde Trainer & Spreker in zowel het binnen- als buitenland en weet na zijn optredens hoge waarderingen van het publiek te verkrijgen.

Hij heeft inmiddels al duizenden mensen mogen inspireren en motiveren.
Zijn bedrijf helpt organisaties zich klaar te maken voor de toekomst door medewerkers te activeren en hun mindset te veranderen waardoor er ruimte ontstaat om écht te innoveren.

Jörgen Power kan het beste omschreven worden als een energieke en to-the-point Trainer en spreker die geen onderwerpen schuwt om de Mindset aan te scherpen voor de toekomst van het individu, als ook van de organisatie. 


Staat jouw bedrijf aan de vooravond van een nieuwe uitdaging en heb je de vurige wens jouw personeel op scherp te zetten door middel van een Training, Coaching, of Motivational Speeches, 

dan ben je bij hem op het juiste adres.
De trainingen van Jörgen power zijn (hyper) interactief! 

Tijdens de trainingen is de theorie ondersteunend en absoluut niet leidend.

Er wordt de deelnemers continu een spiegel voorgehouden en wordt er intensief op casussen getraind. De rollen worden desgewenst door een acteur vervuld.

Door middel van deze unieke methode zullen de deelnemers nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in de eigen organisatie of onderneming aan de slag kunnen.


MIJN YOUTUBE KANAAL

WAT ANDEREN ZEGGEN...

Hulp nodig met de lancering van een
Sterk Persoonlijk Merk?

Wacht niet langer en plan vandaag nog een
Discovery Call in!