My Why...


Tijdens de financiële crisis van 2009 raakte ik als donderslag bij heldere hemel mijn prachtige baan kwijt en zat vervolgens in zak en as, niet wetende wat ik met mezelf aanmoest.

Ik kwam al gauw tot de schokkende conclusie dat ik er een middelmatig bestaan op nahield en ik mij had laten gijzelen door het burgerlijk papje dat we sinds jongs af aan allemaal hebben meegekregen van onze omgeving.

Dat was voor mij onacceptabel en daar moest levensdraai gemaakt worden!
Het was tijd voor een draai van
180 graden (tijd voor een "One Eighty")

Na een goed gesprek met mezelf, besloot ik mij niet langer als een "grondstof" te laten gebruiken door welke werkgever dan ook en gooide ik het roer drastisch om!
Ik was voor het eerst in mijn leven volledig achter het stuur van mijn levensbus en bepaalde eigenhandig het lot van mijn (zakelijk) leven.

Dat ging uiteraard gepaard met de nodige onzekerheid, pijn en frustratie. Maar ik heb er geen moment spijt van gehad, omdat deze rigoureuze beslissing mij geen windeieren heeft gelegd.

In 2013 besloot ik de deur in Nederland definitief achter mij dicht te trekken en mij te vestigen in Suriname waar ik inmiddels als weer
8 jaren vertoef en ik met heel veel passie en plezier jong talenten train en coach op het gebied van Sales & Personal Branding.

Als het mij lukt, lukt het jouw ook!

Te lang zijn we voor de gek gehouden met dat afgrijselijk burgerlijke papje...

Je gaat naar school, je behaalt je diploma en daarna ga je braaf 40 jaar lang voor een baas werken, om vervolgens langzaam te expireren achter geraniums.

En als het even kan dan wordt je “tewerkgesteld” als ambtenaar, want dat biedt nog de meeste veiligheid.

Echt waar?

Wil je echt dat leven leiden? Wil je echt conform opgelegde, achterhaalde overtuigingen een middelmatig leven erop nahouden ten faveure van jouw omgeving?

Dit heet dus conditionering!
Vanaf kinds af aan leer je veel van je omgeving.
Met name van je ouders, de school waar je op zit en je familie.

Je leert zaken die je absoluut vooruit helpen in het leven, maar zo krijg je ook zaken mee van jouw omgeving die helemaal niet zo heilzaam zijn voor jouw geluks- en vrijheidsgevoel.

En eenmaal als de opgelegde overtuigingen in jouw systeem zitten, is dat jouw nieuw verworven waarheid, die maar lastig te elimineren is.

Lastig maar niet onmogelijk!

Mijn vraag aan jou is; in hoeverre ben je bereid de verandering in te zetten? Wat heb je er voor over om nu eindelijk dat stukje vrijheid en geluk naar je toe te trekken?

Hoeveel ga je in jezelf investeren, waardoor je het leven niet meer ondergaat, maar het leven leeft?
Wat heb je nodig om een draai van
180 graden te maken?

Het "180° Coachingstraject" is een Mindset Programma dat is ontwikkeld voor Professionals met een winnaarsmentaliteit en die de Status Quo vaarwel willen zeggen.

Jouw Persoonlijke Revolutie!

Tijdens het "180° Coachingstraject" programma ga je leren op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken.

Aan de hand van de zelf vergaarde informatie ga nadenken wat jou nu echt gelukkig maakt en werk je naar een herdefiniëring van jouw persoonlijk levensmissie toe.

Maar voordat je dat punt hebt bereikt, ga je eerst opzoek naar jouw waarden en overtuigingen, jouw doelgroep en nog veel meer.

Unleash Your Personal Revolution!

Ik kom met de regelmaat van de klok mensen tegen die graag zouden willen “losbreken” van de status quo maar niet weten hoe en waar te beginnen.
Tel daarbij op angst en peer pressure en je hebt een perfect recept voor een gemiddeld bestaan.

Wil je nu eindelijk eens gaan groeien als professional en als mens? Wil je nu eindelijk eens afwijken van de gebaande paden en gaan werken aan een Business Lifestyle die niet onopgemerkt aan jouw doelgroep voorbij zal gaan?

Dan is de "180° Coachingstraject" de oplossing voor jou!

Als Coach help ik professionals op weg hun beoogde successen te behalen en zich een andere Lifestyle aan te meten.

Vrijheid en gelukzaligheid is een groot goed waar het indivdu continu op zoek naar is.

Tijdens deze intensieve reis gaan we opzoek naar jouw " WHY" en hoe daar ruchtbaarheid aan te geven.
Je word
t door Jörgen Power constant uitgedaagd om "Out Of The Box" te denken en te handelen.

Jouw verhaal is Powerful

Je bent een meester in wat je doet, maar je weet niet goed waar je heen moet.


Je weet dat je goed bent in hetgeen je doet, je hebt alles in huis om jou doelgroep te bedienen; je hebt de passie, expertise en je bent bereidheid om hard te werken om jouw dromen te realiseren. En toch wil het maar niet lukken jouw doelgroep naar binnen te halen.
Je merkt dat jouw inspanning niet naar behoren wordt beloond.

Personal branding is het proces van het creëren van een unieke en herkenbare identiteit die zichzelf vertegenwoordigt. Het is een manier om je te onderscheiden van de andere mensen in hun branche en om naam te maken in de zakenwereld.

Personal branding gaat niet alleen over het hebben van een cool logo of een aantrekkelijke aanwezigheid op sociale media. Het betekent ook dat je je eigen stem, stijl en perspectief op de wereld moet ontwikkelen en moet begrijpen wat jou onderscheidt van je concurrentie.
Het "180° Coachingstraject" heeft alles te maken met het scherpstellen van jouw Business Mindset.
Dit traject kan ervaren worden als zeer intensief die niet voor iedereen is weggelegd.


Tijdens dit traject wordt van jou een hoge mate van commitment verwacht en zal ik je als coach continu uitdagen om uit je comfortzone te treden.

Gratis oriëntatiegesprek


  • Kennismakingsgesprek

  • Vertel wat je wilt realiseren

  • Eventueel vervolggesprek

Wat verwacht ik
van jou?


  • Commitment

  • Bereidheid te investeren in jezelf

  • Groeipijnen accepteren

"UP CLOSE & PERSONAL" AANPAK

Om jezelf nu eindelijk eens andere Lifestyle aan te meten zul je eerst op een confronterende, maar boeiende reis naar de kern van jezelf gaan!

Er eerst bij stilstaan wat je nu echt in het leven wilt, wie je ben, waar je voor staat en hoe je omgaat met de macht van jouw gedachtekracht (geloofssysteem) zal bepalend worden voor het creëren van een 180° Lifestyle!

Het veranderen van jouw denkpatronen en jouw inzichten, het losweken van jouw hardnekkige valkuilen gaat niet vanzelf en daarom kan dit traject bij tijd en wijlen als zeer pittig worden ervaren. Temeer omdat je keer op keer wordt gedwongen buiten jouw comfortzone te opereren.

Daarom zal ik voor aanvang je onderwerpen aan tests die een goede indicatie zijn of we wel een match kunnen vormen.
Van jouw word het een en ander verwacht... Namelijk: Lef, doorzettingsvermogen, kritiekbestendigheid en besluitvaardigheid.


Deze unieke werkwijze van Jörgen Power Training & Coaching gaat verder dan alleen het aanleren van vaardigheden en technieken.

Door je een spiegel voor te houden ga je ervaren waar jouw krachten liggen, maar ook wat het effect is van jouw overtuigingen.

Niet door te vertellen wat je moet doen of laten, maar door gerichte vragen te stellen zul je zelf gaan ontdekken waar jouw kracht ligt en ben je beter in staat een persoonlijke groei te realiseren die je wellicht aanvankelijk niet voor mogelijk had gehouden!

Groeien in je rol als Professional en eventuele obstakels uit de weg te ruimen, dat is het doel van mijn rol als Coach

Doelgroep:
CEO's | Entrepreneurs | ZZP`ers | Managers | Publieke Personen |


In alle 9 Nederlandstalige landen actief.

Zowel online, als Inhouse.

20 + jaar ervaring in de Sales Business.

Gecertificeerd NLP Practitioner.

Duizenden mensen getraind en gecoacht.

Praktisch en oplossingsgericht.

Bewezen concept.

Neuro Linguïstisch Programmeren

De afgelopen decennia is NLP uitgegroeid tot een waardevolle methode die wereldwijd wordt toegepast in het onderwijs, bedrijfsleven, coachingsessies en diverse therapievormen.

Je krijgt tijdens dit boeiend traject diverse tools aangereikt om het menselijk gedrag tijdens het sales-proces te analyseren en subtiel te beïnvloeden.
Veel Professionals zijn goed in staat om heel klinisch aan te geven wat een product/dienst kan en hoe het (bijvoorbeeld) wordt geïmplementeerd.

Het het zijn er maar weinigen die op zoek gaan naar de waarom (intrinsieke motivatie) van de klant en daarom kan ik stellen dat een groot deel van de salesgesprekken nutteloos zijn, ongeacht de uitkomst. En dat komt omdat veel verkopers niet beseffen hoe de mens informatie verwerkt.

En als er op dat moment werkelijk de behoefte is aan jouw product/dienst, dan zal de klant op dat moment overgaan tot aankoop. Ja je leest het goed: op dat moment.

Maar kiest hij/zij ook oprecht voor jouw?

Is de prospect ook werkelijk bereid om met jouw een lange zakelijk relatie aan te gaan, of ziet hij jouw als noodzakelijk kwaad die hij/zij er gratis bij krijgt met het product?

Ervaart de klant wel een emotionele klik met jou? En in hoeverre zal hij/zij zich comfortabel voelen om jou te bellen bij eventuele problemen? In hoeverre heeft dat invloed op de repeterende aankopen? Ben jij wel het aanbevelen waard?