Branding Traject

Het bouwen aan een sterk merk is een enorme uitdaging en vergt een flinke dosis doorzettigsvermogen.
De concurrentie is moordend, de markt is verzadigd, jouw product of dienst valt niet erg op ten opzichte van de concurrentie. En dus heb je een andere aanpak nodig om op te vallen!

Een Robuust Brandstrategie zorgt ervoor dat
Voor het boosten van de Sales, Merkwaarde en de Klantloyaliteit heb je een robuust Brandstrategie nodig om uit te rollen en daar


Identiteit bepalen

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom gaan we aan de hand van intensieve gesprekkken met diverse stakeholders samen op zoek naar de identiteit van de organisatie.
Aan mij de taak om mij heldere inzichten te verschaffen in jouw bedrijf
, de bedijfscultuur, de markt en jouw product.
Na aloop is het mij geheel duidlijk wat j
e wensen en behoeftes zijn en ga ik aan hand van de input aan de slag.
Tijdens dit proces zoeken we de juiste richting en stijl die jouw organiastie op het lijf is geschreven.


Strategie
Bepalen

We maken samen een heldere strategie, bepalen je toekomstvisie en gewenste identiteit en kijken overigens nauwkeurig naar je doelgroepen.
Belangrijk is, om volkomen eerlijk te zijn in je impact. Daar kun je de meeste positieve verandering aanbrengen.
Alles wordt vastgelegd in jouw
Brand Manaual! waarmee je direct verder kunt.

Dream Team Samenstellen

Aan de hand van het gedegen onderzoek, maak ik een plan die vervolgens uitgerold zal worden door een groep speciaslisten die op basis van hun expertisie zijn toegvoegd aan het "Dream Team"
Hiermee bieden we een breed aanbod aan knowhow en stijlen. Het team gaat vol enthousiasme aan de slag en bedenkt, met de "briefing" in het achterhoofd, hoe jouw organiastie het beste zou kunnen opvallen.


Strategie uitrollen

Een beter merkpositionering, een goede visuele identiteit waarmee jouw doelgroep zich in kan herkennen, een hogere merkwaarde.
Dat is het ultieme te bereiken resultaat.
Dit wordt gedaan door middel van een goed uitgekiende strategie en dragen we er zorg voor dat deze duurzaam zijn en voor een langre tijd inzetbaar zijn.