180° Business Coaching

Het 180° Business Lifestyle Traject is een mix van Sales, Personal Branding en Authentiek Leiderschap en heeft alles te maken met het scherpstellen van jouw Business Mindset.
Dit traject kan ervaren worden als zeer intensief die niet voor iedereen is weggelegd.

Tijdens dit traject wordt van jou een hoge mate van commitment verwacht en zal ik je als coach continu uitdagen om uit je comfortzone te treden.
Het gaat uiteindelijk om jouw "Brand" die positief uit de verf moet komen.

My Why...


Tijdens de financiële crisis van 2009 raakte ik als donderslag bij heldere hemel mijn prachtige baan kwijt en zat vervolgens in zak en as, niet wetende wat ik met mezelf aanmoest.

Ik kwam al gauw tot de schokkende conclusie dat ik er een middelmatig bestaan op nahield en ik mij had laten gijzelen door het burgerlijk papje dat we sinds jongs af aan allemaal hebben meegekregen van onze omgeving.

Dat was voor mij onacceptabel en daar moest levensdraai gemaakt worden!
Het was tijd voor een draai van
180 graden (tijd voor een "One Eighty")

Na een goed gesprek met mezelf, besloot ik mij niet langer als een "grondstof" te laten gebruiken door welke werkgever dan ook en gooide ik het roer drastisch om!
Ik was voor het eerst in mijn leven volledig achter het stuur van mijn levensbus en bepaalde eigenhandig het lot van mijn (zakelijk) leven.

Dat ging uiteraard gepaard met de nodige onzekerheid, pijn en frustratie. Maar ik heb er geen moment spijt van gehad, omdat deze rigoureuze beslissing mij geen windeieren heeft gelegd.

In 2013 besloot ik de deur in Nederland definitief achter mij dicht te trekken en mij te vestigen in Suriname waar ik inmiddels als weer
8 jaren vertoef en ik met heel veel passie en plezier jong talenten train en coach op het gebied van Sales & Personal Branding.

Als het mij lukt, lukt het jouw ook!

Unleash Your
Personal Revolution!

Ik kom met de regelmaat van de klok mensen tegen die graag zouden willen “losbreken” van de status quo maar niet weten hoe en waar te beginnen.
Tel daarbij op angst en peer pressure en je hebt een perfect recept voor een gemiddeld bestaan.

Wil je nu eindelijk eens gaan groeien als professional en als mens? Wil je nu eindelijk eens afwijken van de gebaande paden en gaan werken aan een Business Lifestyle die niet onopgemerkt aan jouw doelgroep voorbij zal gaan?

Dan is de 180° Business Lifestyle de oplossing voor jou!

Als Coach help ik professionals op weg hun beoogde business successen te behalen en zich een andere lifestyle aan te meten.

Vrijheid en gelukzaligheid is een groot goed waar ondernemers continu opzoek naar zijn.

Het 180° Business Lifestyle is een hands-on traject en is een mix van Sales, Personal Branding en Authentiek Leiderschap.

Tijdens deze intensieve reis gaan we opzoek naar jouw " WHY" en hoe daar ruchtbaarheid aan te geven.
Je word
t door Jörgen Power constant uitgedaagd om "Out Of The Box" te denken en te handelen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Te lang zijn we voor de gek gehouden met dat afgrijselijk burgerlijke papje...

Je gaat naar school, je behaalt je diploma en daarna ga je braaf 40 jaar lang voor een baas werken, om vervolgens langzaam te expireren achter geraniums.

En als het even kan dan wordt je “tewerkgesteld” als ambtenaar, want dat biedt nog de meeste veiligheid.

Echt waar?

Wil je echt dat leven leiden? Wil je echt conform opgelegde, achterhaalde overtuigingen een middelmatig leven erop nahouden ten faveure van jouw omgeving?

Dit heet dus conditionering!
Vanaf kinds af aan leer je veel van je omgeving.
Met name van je ouders, de school waar je op zit en je familie.

Je leert zaken die je absoluut vooruit helpen in het leven, maar zo krijg je ook zaken mee van jouw omgeving die helemaal niet zo heilzaam zijn voor jouw geluks- en vrijheidsgevoel.

En eenmaal als de opgelegde overtuigingen in jouw systeem zitten, is dat jouw nieuw verworven waarheid, die maar lastig te elimineren is.

Lastig maar niet onmogelijk!

Mijn vraag aan jou is; in hoeverre ben je bereid de verandering in te zetten? Wat heb je er voor over om nu eindelijk dat stukje vrijheid en geluk naar je toe te trekken?

Hoeveel ga je in jezelf investeren, waardoor je het leven niet meer ondergaat, maar het leven leeft?
Wat heb je nodig om een draai van
180 graden te maken?

Het 180° Business Lifestyle is een mix van Personal Branding, Sales en Authentiek Leiderschap dat is ontwikkeld voor mensen met een winnaarsmentaliteit en die de Status Quo vaarwel willen zeggen.

Jouw Persoonlijke Revolutie!

Tijdens het 180° Business Lifestyle programma ga je leren op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken.

Aan de hand van de zelf vergaarde informatie ga nadenken wat jou nu echt gelukkig maakt en werk je naar een herdefiniëring van jouw persoonlijk levensmissie toe.

Maar voordat je dat punt hebt bereikt, ga je eerst opzoek naar jouw waarden en overtuigingen, jouw doelgroep en nog veel meer.

Ultiem Vrijheid & Geluk

Door in 2009 mijn mindset scherp te stellen heb ik een totale metamorfose ondergaan en heb ik een
180 graden levensdraai gemaakt.
Weg van de Status Quo, weg van dat gemiddeld bestaan!

Het was tijd voor een
180° Business Lifestyle hetgeen mij geen windeieren heeft gelegd.
Vandaag de dag mag ik in vele Nederlandstalige landen mensen inspireren en motiveren om het leven te herschrijven door middel van
180° Business Lifestyle concept.

Geen moment zal hetzelfde zijn.

Het ene moment zitten we aan tafel om een commercieel strijdplan uit te werken en het ander moment zitten we in de radio/tv studio jouw boodschap uit te dragen.Het 180° Business Lifestyle is een programma dat is ontwikkeld voor individuen die zich een winnaarsmentaliteit willen aanmeten en die de urgentie hebben de Status Quo vaarwel te zeggen, maar niet altijd de juiste tools tot hun beschikking hebben om die grote droom waar te maken..Dit traject kan ervaren worden als zeer intensief die niet voor iedereen is weggelegd.Tijdens dit traject wordt van jou een hoge mate van commitment verwacht en zal ik je als coach continu uitdagen om uit je comfortzone te treden.Het gaat uiteindelijk om jouw "Brand" die positief uit de verf moet komen.

Gratis oriëntatiegesprek


 • Kennismakingsgesprek

 • Vertel wat je wilt realiseren

 • Eventueel vervolggesprek

Wat verwacht ik
van jou?


 • Commitment

 • Bereidheid te investeren in jezelf

 • Groeipijnen accepteren

Wat ga je o.a. Leren?

 • Hoe met heel veel zelfvertrouwen aan tafel te zitten bij de prospect

 • Hoe supervragen te stellen

 • Hoe jouw product/dienst op een effectieve manier te presenteren

 • Hoe de regie over jouw leven weer terug te nemen.

 • Hoe uitstelgedrag te elimineren.

 • Je gaat leren hoe doelen te stellen.

 • Hoe op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken.

 • Hoe succesvol jouw doelgroep te bereiken.

 • Hoe om te gaan met de macht van jouw gedachtekracht (Geloofssysteem)

 • Je leert een dusdanige aantrekkelijke Personal Brand te creëren dat Cold Calling niet meer nodig is.

 • Hoe als een volwaardig gesprekspartner aan tafel te zitten met de prospect.

 • Hoe om te gaan met zowel te traditionele- alsook de nieuwe media om te gaan.

 • Hoe om te gaan met tegenwerpingen van de prospect.

 • Hoe jouw belemmerende overtuigingen te elimineren.

 • Hoe volgens jouw voorwaarden te leven


"UP CLOSE & PERSONAL" AANPAK

Om jezelf nu eindelijk eens andere Lifestyle aan te meten zul je eerst op een confronterende, maar boeiende reis naar de kern van jezelf gaan!

Er eerst bij stilstaan wat je nu echt in het leven wilt, wie je ben, waar je voor staat en hoe je omgaat met de macht van jouw gedachtekracht (geloofssysteem) zal bepalend worden voor het creëren van een 180° Business Lifestyle!

Het veranderen van jouw denkpatronen en jouw inzichten, het losweken van jouw hardnekkige valkuilen gaat niet vanzelf en daarom kan dit traject bij tijd en wijlen als zeer pittig worden ervaren. Temeer omdat je keer op keer wordt gedwongen buiten jouw comfortzone te opereren.

Daarom zal ik voor aanvang je onderwerpen aan tests die een goede indicatie zijn of we wel een match kunnen vormen.
Van jouw word het een en ander verwacht... Namelijk: Lef, doorzettingsvermogen, kritiekbestendigheid en besluitvaardigheid.


Deze unieke werkwijze van Jörgen Power Training & Coaching gaat verder dan alleen het aanleren van vaardigheden en technieken.

Door je een spiegel voor te houden ga je ervaren waar jouw krachten liggen, maar ook wat het effect is van jouw overtuigingen.

Niet door te vertellen wat je moet doen of laten, maar door gerichte vragen te stellen zul je zelf gaan ontdekken waar jouw kracht ligt en ben je beter in staat een persoonlijke groei te realiseren die je wellicht aanvankelijk niet voor mogelijk had gehouden!

Groeien in je rol als Professional en eventuele obstakels uit de weg te ruimen, dat is het doel van mijn rol als Coach

Doelgroep:
CEO's | Entrepreneurs | ZZP`ers | Managers | Publieke Personen |


In alle 9 Nederlandstalige landen actief.

Zowel online, als Inhouse.

20 + jaar ervaring in de Sales Business.

Gecertificeerd NLP Practitioner.

Duizenden mensen getraind en gecoacht.

Praktisch en oplossingsgericht.

Bewezen concept.

METHODIEKEN...

NLP

NLP, ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren, is het proces van het modelleren van uitmuntendheid door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken.


Tijdens de coachingssessies zullen de NLP technieken dominant zijn en veelvuldig worden toegepast om jou een nieuwe mindset aan te meten die uiteindelijk ook verankerd zal zijn in het brein.

LSD

Tijdens de coachingssessies zal ik de LSD methoden hanteren. Deze methode staat voor Luister, Samenvatten en Doorvragen.

Door deze techniek toe te passen stimuleer ik jou als coachee inzichten te vergaren in de woorden die door jou worden gebezigd en wordt je de ruimte geboden patronen aan te vullen, of waar nodig aan te passen waar dat nodig mocht zijn.

GROW

Naast deze techniek zal ik de GROW-methode gehanteerd worden die jou vooral inzichten zal geven in de eigen groei.

GROW staat voor Goal (Het doel), Result (Het gewenste resultaat), Options (De mogelijke opties) en Will ( Het vertrouwen in het plan en de inzet)

Het enige wat ik wil is dat wij samen succesvol de eindstreep halen en de vooraf gestelde doelen behaald worden. Echter ben ik mij er maar al te goed van bewust dat verandering een pijnlijke, maar noodzaak proces is, die ervoor kan zorgen dat je bij tijd en wijlen het even niet ziet zitten.

Ook dan ben ik er voor je om je van wat wind onder de vleugels te voorzien

Verder zal ik de coachee feedback geven met betrekking tot houding en inzet. Buiten de bovengenoemde methoden zal ik flexibel zijn in de hantering. Er zal worden gekeken naar de behoefte van de coachee, en de daarbij behorende methode.


Sales Mindset Coaching

Verkopen is de belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering en je Business valt of staat met jouw Sales Performance.

Als Coach help ik je graag het maximale uit je verkoopinspanningen te halen.

Jouw prestaties als verkoper behoren de bestaansrecht van jouw bedrijf te onderschrijven.

In de Sales Business draait het voor 80% om attitude en de resterende 20% Kennis.

In de 9,5 jaren dat Jörgen Power Training & Coaching actief is, valt het elke keer weer op dat Professionals het maximale aan omzet willen genereren, maar het minimale aan pro-actieve verkoop realiseren.


Het verkopersvak krijgt doorgaans een nogal stiefmoederlijke behandeling met alle desastreuze gevolgen van dien.

Naar mijn idee gaan er te veel bedrijven op de fles voordat ze goed en wel zijn begonnen.

Dit is mede door een groot gebrek aan kennis, wilskracht en niet weten waar te beginnen op gebied van marktpenetratie, hetgeen ik als eeuwig zonde ervaar.


Het unieke Sales Coachingstraject van Jörgen Power neemt de Sales Professionals mee in de wondere wereld van een Sales Lifestyle.


Duur Traject: min. 6 maanden
Lees meer

Personal Branding Coaching

Ben je bezig met jouw Personal Brand, dan ben je bezig met het bouwen van een legacy waar je vandaag de vruchten van zult plukken.

Het is een continu proces van jezelf dusdanig positioneren in de markt, dat jouw doelgroep een positieve associatie met je heeft en graag zaken met je zou willen doen, of jou die promotie gunt, of gewoon graag met je omgaat hetgeen een positief effect zal hebben op jouw netwerk.

Tijdens dit boeiend traject gaan we op zoek naar het definiëren van jouw Persoonlijk Merk!

Jouw brand is datgene waar jij je geheel op je gemak bij voelt en jouw doelgroep zich mee kan identificeren!

Om nu eindelijk eens door middel van jouw Brand de beoogde successen in het leven te behalen, zul je eerst op een confronterende, maar boeiende reis naar de kern van jezelf gaan!

Er eerst bij stilstaan wie je bent, waar je voor staat en hoe je omgaat met de macht van jouw gedachtenkracht (geloofssysteem) zal bepalend worden voor het creëren van een sterk merk!